Billetter & gavekort

Billetbestilling

Du kan købe billetter til teatrets forestillinger og arrangementer her på hjemmesiden. Her kan du betale med betalingskort og printe dine billetter med det samme, hvis du har lyst. Du kan også reservere og afhente billetterne hos os eller vælge at få dem med posten. Sørg for at afhente dine billetter i god tid. Ikke afhentede billetter frigives 15 minutter før forestillingens start.

Teatret Møllens billetkontor er flyttet ned i kældercaféen, hvor du kommer ind ude ude fra pladsen foran Møllen. Billetkontoret er åbent mandag til fredag fra klokken 11.00 til 13.00. Til aftenforestillinger er telefonen åben to timer før, at forestillingen starter. Til børneforestillinger og andre arrangementer er det én time før start.

NB! Husk at bestille en handicapplads, hvis du er gang- høre- eller synshandicappet. Det gør du, når du bestiller din billet, og du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er et begrænset antal handicappladser.

Priser

Møllens billetter er delt op i to pris-kategorier: Én pris for børneforestillinger og én pris for voksenforestillinger, herunder også ungdomsforestillinger. Derudover har vi til alle forestillinger en særlig rabat til unge under 25 år og studerende. Vi har også en særskilt pris til abonnenter, som du kan læse mere om under punktet “Abonnement”.

Gavekort

Du kan købe gavekort til teatrets forestillinger i teatrets administration eller via knappen herunder. Gavekortet kan bruges både til teatrets forestillinger, højskole- og særarrangementer samt køb i teatrets bar og har en løbetid på tre år.

KØB GAVEKORT HER

Priser

Møllens billetter er delt op i to pris-kategorier: Én pris for børneforestillinger og én pris for voksenforestillinger, herunder også ungdomsforestillinger. Derudover har vi til alle forestillinger en særlig rabat til unge under 25 år og studerende. Vi har også en særskilt pris til abonnenter, som du kan læse mere om under punktet “Abonnement”.

Abonnement

Som abonnent på Teatret Møllen sparer du op til 45 procent af løssalgsprisen. For at få billetter til abonnementspris, skal du købe billetter til mindst 3 forskellige teaterforestillinger på én gang.

Et abonnement kan kombineres frit mellem alle billettyper. Som abonnent kan du supplere dit abonnement med yderligere billetter til abonnementspris i sæsonens løb, både til Teatret Møllens og TeaterSyds forestillinger.

Pensionist

Vi har en særlig rabat for pensionister. Denne rabat gælder både 65+ og førtidspensionister. Se priserne her på siden. Pensionistrabatter kan sagtens kombineres med et abonnement.

Studie- og ungdomsrabat

Er du under 15 år eller studerende, kan du købe billetter til alle Teatret Møllens børne-, ungdoms- og voksenforestillinger til en pris af 50 kroner per billet.

Grupper

Er I mere end ni personer, der gerne vil i teatret, kan I få grupperabat på Teatret Møllen, så der betales et beløb svarende til abonnementspris. Ved større grupper kan I med fordel tage direkte kontakt til teatret.

Og vil du, som en del af din virksomheds medarbejderpleje, give dine ansatte en god aften i byen, eller ønsker I som (personale)forening at booke hele salen eller at lave et særarrangement, så kontakt teatrets administration på tlf. 74 52 66 79.