Billetter & abonnement

Billetbestilling

Du kan købe billetter her på hjemmesiden. Du kan betale med betalingskort og printe billetter ud med det samme, hvis du har lyst. Du kan også reservere og afhente, eller få tilsendt billetterne. Vores billettelefon er åben mandag – torsdag: 12:00 – 16:00. Fredag: 12.00 – 15.00.

På forestillingsdagene er telefonen åben to timer før forestillingen starter. Billettelefon: 74 52 66 79.

NB! Husk ved billetbestillingen at bestille handicapplads, hvis du er gang-, høre- eller synshandicappet. OBS: Begrænset antal.

Abonnement

Som abonnent på Teatret Møllen sparer du op til 45% af løssalgsprisen. For at få billetter til abonnementspris, skal du købe billetter til mindst 3 forskellige forestillinger på én gang.

Et abonnement kan kombineres frit mellem alle billettyper. Som abonnent kan du supplere dit abonnement med yderligere billetter til abonnementspris i sæsonens løb, både til Teatret Møllens og TeaterSyds forestillinger.

Gavekort

Du kan i teatrets administration eller via nedenstående link, købe gavekort til teatrets forestillinger. Gavekortet kan bruges både til teaterbilletter og køb i teatrets bar og har en løbetid på 3 år.

Priser

Møllens billetter er delt op i to priser, én pris for børneforestillinger og én pris for voksenforestillinger. Derudover har vi, til alle forestillinger, en særlig pris for unge under 25 år og studerende. Læs mere om mulighederne for at blive abonnent under punktet “Abonnement”.

Enhedspris for børneforestillinger: Løssalg / Abonnement:
Voksne 130,- / 70,-
Under 25 år/studerende 50,-
Pensionister 90,- / 60,-
Enhedspris for voksenforestillinger: Løssalg / Abonnement:
Voksne 170,- / 110,-
Under 25 år/studerende 50,-
Pensionister 120,- / 70,-

Pensionist

Vi har en særlig rabat for pensionister. Denne rabat gælder både 65+ og førtidspensionister. Se priserne her på siden. Pensionistrabatter kan sagtens kombineres med et abonnement.

Grupper

Er I mere end 9 personer, der vil i teatret, giver Teatret Møllen rabat på løssalgsprisen, så der betales et beløb svarende til abonnementsprisen.

Vil du, som en del af virksomhedens medarbejderpleje, give dine ansatte en god aften i byen, eller er I en forening eller personaleforening, der gerne vil have en hel forestilling eller et særligt arrangement, så kontakt kontoret på 74 52 66 79.

Enhedspris for børneforestillinger: Gruppepris pr. billet:
Voksne 70,-
Under 25 år/studerende 50,-
Pensionister 60,-
Enhedspris for voksenforestillinger: Gruppepris pr. billet:
Voksne 110,-
Under 25 år/studerende 50,-
Pensionister 70,-