Billetter & abonnement

Billetbestilling

Du kan købe billetter her på hjemmesiden. Her kan du betale med betalingskort og printe dine billetter med det samme, hvis du har lyst. Du kan også reservere og afhente billetterne hos os eller vælge at få dem med posten. På grund af COVID-19 anbefaler vi dog, at du printer dine billetter hjemmefra. Af samme årsag tager vi heller ikke imod kontanter på Teatret Møllen, men du kan betale kontaktløst via dankort eller MobilePay.

Vores billetkontor er i denne sæson flyttet ned i teatrets café, hvor man kommer ind ude fra pladsen foran Møllen. Billetkontoret er åbent mandag til fredag fra klokken 11.00 til 13.00. På forestillingsdage er telefonen åben to timer før forestillingen starter.

NB! På grund af COVID-19 kan vi desværre ikke garantere, at der vil være specifikke handicappladser i salen. Er du eller en af dine ledsagere derfor gang- høre- eller synshandicappet, bedes I kontakte teatret, inden det givne arrangement begynder, så vi kan forsøge at finde en løsning.

Pladsfordeling

På grund af COVID-19 vil det ikke være muligt at bestille en bestemt plads til et givent arrangement eller forestilling. I stedet vil du blive kontaktet før arrangementet begynder med anvisninger om, hvilken plads du har fået.

Abonnement

Som abonnent på Teatret Møllen sparer du op til 45 procent af løssalgsprisen. For at få billetter til abonnementspris, skal du købe billetter til mindst 3 forskellige forestillinger på én gang.

Et abonnement kan kombineres frit mellem alle billettyper. Som abonnent kan du supplere dit abonnement med yderligere billetter til abonnementspris i sæsonens løb, både til Teatret Møllens og TeaterSyds forestillinger.

Gavekort

Du kan i teatrets administration eller via nedenstående link, købe gavekort til teatrets forestillinger. Gavekortet kan bruges både til teaterbilletter og køb i teatrets bar og har en løbetid på 3 år.

Priser

Møllens billetter er delt op i to priser, én pris for børneforestillinger og én pris for voksenforestillinger. Derudover har vi til alle forestillinger en særlig pris for unge under 25 år og studerende. Læs mere om mulighederne for at blive abonnent under punktet “Abonnement”.

Enhedspris for voksenforestillinger: Løssalg / Abonnement:
Voksne 180,-   / 120,-
Under 25 år/studerende 50,-
Pensionister 120,-   / 70,-
Enhedspris for børneforestillinger:Løssalg / Abonnement:
Voksne120,-   / 60,-
Under 25 år/studerende50,-
Pensionister90,-    / 60,-

Pensionist

Vi har en særlig rabat for pensionister. Denne rabat gælder både 65+ og førtidspensionister. Se priserne her på siden. Pensionistrabatter kan sagtens kombineres med et abonnement.

Venteliste

Hvis der er udsolgt på vores forestillinger, eller vi kun har et begrænset antal billetter i salg, så kan du som regel altid skrive dig op på venteliste. Her kan du vælge at skrive dig op til alle datoerne på en given forestilling, eller du kan vælge en specifik dato, hvis du vælger blandt datoerne nederst på siden.

Når du skriver dig op på ventelisten, bliver du bedt om at oplyse os om din mailadresse, dit telefonnummer og antal ønskede billetter. Herefter trykker du på ‘GEM’-knappen, hvorefter du kan læse, at du nu er skrevet op til X antal billetter. Skulle der så blive nogle ledige pladser, vil du blive kontaktet af Teatret Møllens billetkontor.

I videoen herunder kan du se, hvor og hvordan du benytter dig af Teatret Møllens venteliste.

Grupper

Er I mere end ni personer, der vil i teatret, giver Teatret Møllen rabat på løssalgsprisen, så der betales et beløb svarende til abonnementspris. Og vil du, som en del af din virksomheds medarbejderpleje, give dine ansatte en god aften i byen, eller ønsker I som (personale)forening at booke hele salen eller at lave et særarrangement, så kontakt teatrets administration på tlf. 74 52 66 79.