Kældercaféen

Nyd en kop varm kaffe eller te, et lækkert glas vin eller en kold drik samt et stykke chokolade i vores hyggelige foyer. Vores barpersonale står alitd klar i baren en time inden og en time efter forestillingen. Baren er også åben i pauserne, hvor man kan nå at købe en forfriskning, inden forestillingen går i gang igen.

Som noget nyt i sæson 2022/23 er kældercaféen ligeledes åbent for besøg hver onsdag fra klokken 16.00 til 18.00, hvor der er mulighed for at købe noget at drikke i baren.

OBS. Teatrets Møllevenner får gratis kaffe og te. 

Teatermenu

Få 20 procent rabat på maden hos RAS Gastro og Malt.

Vi har et godt samarbejde med restauranten RAS Gastro og Malt, som tilbyder 20 procent rabat på maden mod forevisning af en billet fra Teatret Møllen, til en forestilling der spiller samme dag.

RAS Gastro og Malt er en lækker restaurant, beliggende i hjertet af Haderslev på Torvet 7 – blot et stenkast væk fra teatret. Spisestedet går meget op i deres råvarer og bestræber sig på at levere “smagfulde og ærlige madoplevelser”.

Du kan læse mere om RAS Gastro og Malt på www.rashaderslev.dk og bestille bord på 74 52 28 25. Vi gør opmærksom på, at tilbuddet ikke gælder drikkevarer.

Butik

Køb en plakat fra teatrets seneste forestillinger.

Teatret Møllens plakater er skabt af Gitte Kath, der har arbejdet på teatret som scenograf, instruktør og manuskriptforfatter fra 1974 til 2015. Hun har også været med i udlandet, hvor hun har engageret sig i den internationale plakatkunst – både som jurymedlem og som udøvende kunstner. Hun har stadigvæk tilknytning til teatret i dag, hvor hun fortsat står for at lave plakaterne til Teatret Møllens forskellige forestillinger.

En række af Gitte Kaths plakater kan købes på Teatret Møllen, når caféen er åben til en forestilling eller i almindelig åbningstid. En plakat i koster 150 kroner i størrelsen A2 og 100 kroner i A3. Udvalget opdateres løbende i takt med, at teatret laver nye produktioner. Herunder ses et udpluk af de tilgængelige plakater.

Bøger om Teatret Møllen

På teatret finder du også bogen “Unplugged Design” fra 2007, der er den hidtil mest omfattende præsentation af Gitte Kaths plakater. Bogen kan købes på Teatret Møllen for 275 kroner.

Endvidere har Teatret Møllen i årenes løb udgivet to bøger, som beskriver alle teatrets produktioner. Den ene ”En fjer i hatten” beskriver forestillingerne i perioden 1974 til 1999 og er skrevet af Claus Chr. Reiche. Den anden ”Teatret Møllens mange rum” beskriver perioden fra 1999 frem til 2009 og er skrevet af Marit Wergeland-Yates. Begge bøger kan købes på Teatret Møllen for 250 kroner per styk.