Opdatering: Teatret Møllen er i øjeblikket lukket grundet COVID-19-restriktioner. I følge regeringens genåbningsplan, der blev offentliggjort den 22. marts, har teatret udsigt til at kunne åbne igen den 6. maj. Indtil da er alle arrangementer og forestillinger aflyst.

Senest opdateret den 29. marts 2021

Corona-forholdsregler

På Teatret Møllen værner vi om vores ansattes og vores kunders sikkerhed. Derfor holder vi os løbende opdateret på udviklingen af coronavirussen COVID-19. Vi har herunder samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber kan afdække de fleste forespørgsler, I måtte ligge inde med. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte teatret, hvis I ikke finder den ønskede information her.

På Teatret Møllen følger vi sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Derfor er der blandt andet opsat stande med håndsprit, der er tydelige afstandsmarkeringer på teatret, og vi gør ekstra rent.

Derudover er der sat færre billetter til salg end normalt for at sikre plads mellem publikum, så du kun kommer til at sidde tæt sammen med dine ledsagere.

I denne sæson vil alle vores forestillinger blive sat i salg som unummererede. Inden en forestilling sørger vi for, at pladserne bliver fordelt på en hensigtsmæssig måde, hvor der er afstand mellem dig og dine ledsagere til resten af publikum. Kort inden jeres besøg på teatret vil I modtage en mail eller sms-besked med informationer omkring ankomsttidspunkt, pladser i salen, mv.

Hvis du bestiller flere billetter til den samme forestilling, går vi som udgangspunkt ud fra, at du og dine ledsagere gerne vil sidde ved siden af hinanden. Hvis det ikke er tilfældet, bedes I venligst booke jeres billetter af flere omgange.

Skulle vi blive nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement på Møllen på baggrund af myndighedernes anbefalinger, kan du naturligvis få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. I tilfælde af aflysning vil du blive kontaktet af teatret.

Skulle du blive syg, kan du bytte dine billetter til en anden spilledato eller få et gavekort i stedet.

Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig.

Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Teatret Møllen.

På grund af COVID-19 vil teatrets café desværre være lukket fra sæsonens begyndelse. Det vil heller ikke være muligt at benytte teatrets garderober til overtøj. Det skal i stedet medbringes i salen, hvor det på grund af det begrænsede antal pladser vil være muligt at lægge overtøjet. Vi håber på, at det i løbet af sæsonen vil være muligt at løsne op for dette, og vi vil løbende justere vores retningslinjer med hensyntagen til myndighedernes løbende anbefalinger.

NB. Det er tilladt at medbringe sin egen vandflaske.

Hvis du skal ind og se en forestilling på Teatret Møllen, skal du have mundbind på, indtil du har fundet din plads og har sat dig ned. Det gælder både for teatrets foyer og café, opgangen og selve salen. Så snart du har sat dig ned og fundet din plads, kan du tage dit mundbind af.

Kravet om mundbind gælder også, hvis du besøger teatrets billetkontor i løbet af teatrets åbningstid.

Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

Endeligt henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte, som du finder via linket her. For videre information kan du kontakte Teatret Møllen på telefonnummer 74 52 66 79 eller via mail på post@teatretmoellen.dk.

blank

Smittestop er en app, som hjælper os alle sammen med at stoppe spredningen af COVID-19 i Danmark. Det er frivilligt at hente appen. Jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan vi bremse.

Appen giver dig mulighed for at give besked om smitterisiko til personer, som du har været tæt på, men som du ikke kender, fx i offentlig transport eller på restauranter.

Appen smitte|stop giver dig
• Besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus. Du får besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes
• Mulighed for at sende besked til andre, du har været tæt på, hvis du bliver testet positiv for ny coronavirus. Du giver besked til andre uden, at de kan se, hvem du er, hvor eller hvornår de har været tæt på dig.

Om smitte|stop
• Det er frivilligt at hente og bruge smitte|stop
• Appen er sikker og beskytter din data
• Data om, hvem du har været i nærheden af, gemmes kun på din telefon, og ingen myndigheder har adgang til oplysningerne
• Appen er et digitalt supplement til myndighedernes andre tiltag, som skal hjælpe os med at passe godt på hinanden, mens samfundet genåbner.

Hent smitte|stop nu. Appen kan downloades på App Store & Google Play