15.04.2020

På baggrund af de seneste anvisninger fra regeringen og sundhedsmyndighederne omkring corona-udbruddet i Danmark er Teatret Møllen i øjeblikket lukket for kunder. Teatret kan kontaktes telefonisk og via mail. Derudover er de resterende forestillinger og arrangementer i sæson 2019/2020 desværre aflyst som følge af sundhedsmyndighedernes restriktioner og anbefalinger. De ramte events er som følger:

Alle ramte kunder kan få deres kan få deres billetter refunderet eller byttet til et gavekort. Vi kontakter dem med videre anvisninger og refunderer de aflyste forestillinger i løbet af april. Selve billetkontoret på Teatret Møllen vil også være lukket i den nævnte periode.

Vi følger selvfølgelig situationen nøje, og vi håber, at vi er klar til at åbne op igen på den anden side af påske. I mellemtiden kan I holde jer opdateret her eller på Møllens Facebook-side.

Romeo + Julie

Da coronakrisen desværre har haft den konsekvens, at resten af sæson 2019/20 på teatret er blevet aflyst, har det samtidig betydet, at vi også har måtte aflyse premieren og de efterfølgende forestillinger i juni på Teatret Møllens stort anlagte genforeningsprojekt “Romeo + Julie”.

Vi håbede til det sidste, at det ville blive muligt med en premiere i juni måned, men risikoen for smittespredning er for stor når mange mennesker er samlet, og det hensyn er ubetinget det vigtigste. 

Så derfor er der altså ingen genforeningsforestilling på denne side af sommerferien. Projektet har alt i alt været en del af vores arbejde på Møllen i cirka tre år. Vi har glædet os, vi har knoklet og gjort os umage for at gøre denne forestilling til en flot og folkelig markering af genforeningen 2020.

Derfor vil vi også gøre alt, hvad vi kan for at finde en løsning, så forestillingen, måske, kan få premiere på et senere tidspunkt. Dette vil vi arbejde på i de kommende uger, og vi fortæller selvfølgelig mere herom, så snart der er en afklaring på dette.

COVID-19

På Teatret Møllen værner vi om vores ansattes og vores kunders sikkerhed. Derfor holder vi os løbende opdateret på udviklingen af coronavirussen COVID-19 og tager situationen meget alvorlig. Vi henviser derudover til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte, som du finder via linket her.