03.04.2020

Teatret Møllen er i øjeblikket lukket foreløbigt frem til den 14. april 2020 på baggrund af de seneste anvisninger fra regeringen og sundhedsmyndighederne omkring corona-udbruddet i Danmark. Ydermere er følgende forestillinger på Teatret Møllen aflyst som følge af sundhedsmyndighedernes restriktioner og anbefalinger:

Alle ramte kunder kan få deres kan få deres billetter refunderet eller byttet til et gavekort. Vi kontakter dem med videre anvisninger og refunderer de aflyste forestillinger i løbet af april. Selve billetkontoret på Teatret Møllen vil også være lukket i den nævnte periode.

Vi følger selvfølgelig situationen nøje, og vi håber, at vi er klar til at åbne op igen på den anden side af påske. I mellemtiden kan I holde jer opdateret her eller på Møllens Facebook-side.

COVID-19

På Teatret Møllen værner vi om vores ansattes og vores kunders sikkerhed. Derfor holder vi os løbende opdateret på udviklingen af coronavirussen COVID-19 og tager situationen meget alvorlig. Vi henviser derudover til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte, som du finder via linket her.