Senest opdateret den 18. januar 2023

Corona-forholdsregler

På Teatret Møllen værner vi om vores ansattes og vores kunders sikkerhed. Derfor holder vi os løbende opdateret på udviklingen af coronavirussen COVID-19. Vi har herunder samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber kan afdække de fleste forespørgsler, I måtte ligge inde med. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte teatret, hvis I ikke finder den ønskede information her.

Nej, ikke længere. Den 1. februar 2022 bortfaldt de fleste af de gældende COVID-19-restriktioner, hvorfor der ikke længere er krav om, at du skal fremvise et gyldigt coronapas, hvis du skal ind til en forestilling eller et arrangement på Teatret Møllen.

Per den 1. februar 2022 er der ikke længere krav om, at du skal bære mundbind ved dit besøg på Teatret Møllen – hverken i foyeren, i teatersalen eller noget andet sted. Du er selvfølgelig fortsat velkommen til at bære et, hvis det er med til at gøre dig mere tryg ved dit besøg.

På Teatret Møllen følger vi sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Derfor er der blandt andet opsat stande med håndsprit, der er tydelige afstandsmarkeringer på teatret, og vi gør ekstra rent.

Derudover opfordrer vi også alle vores gæster til at installere app’en Smitte|Stop, der hjælper med at give besked, hvis du har været tæt på en smittet person.

Skulle vi blive nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement på Møllen på baggrund af myndighedernes anbefalinger, kan du naturligvis få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. I tilfælde af aflysning vil du blive kontaktet af teatret.

Skulle du blive syg, kan du bytte dine billetter til en anden spilledato eller få et gavekort i stedet.

Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig.

Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Teatret Møllen.

Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

På Teatret Møllen henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte, som du finder på deres hjemmeside her. For videre information omkring teatrets håndtering af COVID-19 kan du kontakte Teatret Møllen på telefonnummer 74 52 66 79 eller via mail på post@teatretmoellen.dk.