Senest opdateret den 26. august 2020.

Corona-forholdsregler

På Teatret Møllen værner vi om vores ansattes og vores kunders sikkerhed. Derfor holder vi os løbende opdateret på udviklingen af coronavirussen COVID-19. Vi har herunder samlet en række spørgsmål og svar, som vi håber kan afdække de fleste forespørgsler, I måtte ligge inde med. I er naturligvis også altid velkomne til at kontakte teatret, hvis I ikke finder den ønskede information her.

På Teatret Møllen følger vi sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger nøje. Derfor er der blandt andet opsat stande med håndsprit, der er tydelige afstandsmarkeringer på teatret, og vi gør ekstra rent.

Derudover er der sat færre billetter til salg end normalt for at sikre plads mellem publikum, så du kun kommer til at sidde tæt sammen med dine ledsagere.

I denne sæson vil alle vores forestillinger blive sat i salg som unummererede. Inden en forestilling sørger vi for, at pladserne bliver fordelt på en hensigtsmæssig måde, hvor der er afstand mellem dig og dine ledsagere til resten af publikum. Kort inden jeres besøg på teatret vil I modtage en mail eller sms-besked med informationer omkring ankomsttidspunkt, pladser i salen, mv.

Hvis du bestiller flere billetter til den samme forestilling, går vi som udgangspunkt ud fra, at du og dine ledsagere gerne vil sidde ved siden af hinanden. Hvis det ikke er tilfældet, bedes I venligst booke jeres billetter af flere omgange.

Skulle vi blive nødsaget til at aflyse en forestilling eller et arrangement på Møllen på baggrund af myndighedernes anbefalinger, kan du naturligvis få refunderet din billet eller få den ombyttet til et gavekort. I tilfælde af aflysning vil du blive kontaktet af teatret.

Skulle du blive syg, kan du bytte dine billetter til en anden spilledato eller få et gavekort i stedet. Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil se forestillingen, men er bange for smittefare?

Vi følger sundhedsmyndighedernes krav og anbefalinger og opfordrer dig til at gøre det samme for at undgå smitte.

Vi opfordrer til, at du følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vurderer, hvad der er bedst for dig.

Vigtigt er det for os, at du ved, at vi tager alle nødvendige foranstaltninger på Teatret Møllen.

På grund af COVID-19 vil teatrets café desværre være lukket fra sæsonens begyndelse. Det vil heller ikke være muligt at benytte teatrets garderober til overtøj. Det skal i stedet medbringes i salen, hvor det på grund af det begrænsede antal pladser vil være muligt at lægge overtøjet. Vi håber på, at det i løbet af sæsonen vil være muligt at løsne op for dette, og vi vil løbende justere vores retningslinjer med hensyntagen til myndighedernes løbende anbefalinger.

NB. Det er tilladt at medbringe sin egen vandflaske.

Endeligt henviser vi til Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af smitte, som du finder via linket her. For videre information kan du kontakte Teatret Møllen på telefonnummer 74 52 66 79 eller via mail på post@teatretmoellen.dk.