Hamlet

OBS Forestillingen spiller på Harmonien!

Instruktør: Martin Lyngbo / Scenograf: Rikke Juellund / Komponist: Jonas Munck Hansen / Medvirkende: Henrik Prip, Marianne Mortensen, Rikke Lylloff, Anders Budde Christensen, Jonas Munck Hansen, Mads Hjulmand & Nana Morks

Hamlet er klar til at blive konge. Han har forberedt sig på det hele sit liv. Men ved kongevalget peger hans egen mor på Hamlets onkel, som hun også gifter sig med. Hamlet får en mistanke: Var det helt naturligt, da hans far – den gamle konge – døde? Stod hans onkel bag et statskup? Hamlet er en veluddannet humanist, der troede, at han skulle bruge sit liv på politik, fred og familieliv. I stedet finder han sig selv i et spil fuld af intriger, hævn, magt og død. Hans redskab bliver teatret i kraft af nært venskab med skuespillere fra byen. Hvordan kan Hamlet være sikker på at gøre det rigtige? Hvordan kan han bruge sit liv til gavn for Danmark?

Afgående teaterdirektør for Mungo Park Martin Lyngbo har forkortet og fortolket Shakespeares evige klassiker. Sammen med et 7 mand stort ensamble tager han os med på en intens tur gennem Shakespeares klassiske Hamlet og Danmarks skæbne. Det handler om magt og om ”at være eller ikke at være”. Forestillingen drager med sin intensitet og formår med overbevisning og musikalitet at puste nyt liv i den 400 år gamle historie.

En teateroplevelse i særklasse og et moderne bud på en af litteraturens største klassikere. !

 

Gæstespil fra Mungo Park
Varighed: 110 min. u. pause Aldersgruppe: Voksen (fra 14 år) Genre: Klassiker

Pressen skrev

Gør dig klar til en kulturoplevelse i særklasse...

Vedkommende..

- Frederiksborg Amts Avis

Skynd dig at få en billet...

- Ungt Teaterblod

Sådan skal teater være...

Nærværende...

Sitrende skrøbelighed og stålfast styrke...

Ren ’House of Cards’...

- Politikken