Camille Clouds Brevkasse
Camille Clouds Brevkasse

Camille Clouds Brevkasse

Instruktør: HEINRICH CHRISTENSEN / Dramatiker: LINE KNUTZON OG HEINRICH CHRISTENSEN / Medvirkende: MALIN RØMER BROLIN-TANI, MARIANNE MORTENSEN, HENRIK PRIP OG SARA FANTA TRAORE / Scenograf: NADJA NABIL / Komponist: JONAS MUNCK HANSEN / Lyddesigner: RASMUS OVERGAARD HANSEN / Lysdesigner: MIKKEL GIVSKOV HANSEN OG MARTIN DANIELSEN

Latterfremkaldende satire over tidens navlepilleri.

Har du somme tider bare lyst til at gøre noget, selvom du ved, det er forkert? Har du nogensinde kigget på dit eget spejlbillede og fået lidt for mange sommerfugle i maven? Er du en kvinde på 50, der ligner en kvinde på 50? Er du vred over, at du er vred?

Du har uden tvivl hørt om Camille Cloud og hendes berømte powerbrevkasse. Camille Cloud har nemlig svaret på alt! Camille er tidens stemme og fremtidens håb, for hun har succes og har tænkt på alt, før hun blev født.

CAMILLE CLOUDS BREVKASSE er et stykke veloplagt satire over nutidens kultur med fokus på overfladisk selviscenesættelse og selfiedyrkelse. Forestillingen er en dramatisering af Line Knutzons humoristiske karaktermord på tidens succeskultur, hvor alting er 100 procent din egen skyld.Vi møder de ensomme og særlige karakterer, der som små skæbneportrætter samles på scenen og danner det måske mest absurde danmarksbillede til dags dato. Og svarene fra den benhårde Camille er måske ikke altid ligefrem den største hjælp.

Gæstespil fra Mungo Park

  • Aldersgruppe: Fra 15 år
  • Genre: Moderne dramatik
  • Spilletid: Ca. 90 min. uden pause
  • Spillested: Teatret Møllen