Den Grønlandske Mand
Den Grønlandske Mand

Den Grønlandske Mand

Instruktør: HANNE TRAP FRIIS / Dramatiker: NIVIAQ KORNELIUSSEN / Medvirkende: KLAUS GEISLER, KRISTIAN MØLGAARD, HANS-HENRIK POULSEN OG MIKÈ THOMSEN / Scenograf: CAMILLA NIELSEN / Lyddesign: GERTH LYBERTH / Lysdesign: MORTEN LADEGOFED

Den Grønlandske Mand er hudløst og rammende teater om den moderne grønlandske mand.Hans drømme, kærlighed, liv, længsler, seksualitet, glæder og sorger. I scener med musik, dans, monologer, latter og gråd rejser vi ind i hans sind. Det handler om sex, politik, om livet og om døden. Om hans kærlighed til naturen, til storbylivet, til kvinden, sine forfædre og børn. Det er et nyskabende, insisterende og kærligt performanceportræt til og om den moderne grønlandske mand.

Forestillingen bygger på virkelige historier fra manden selv og med fokus rettet på den grønlandske mand i det nye årtusinde, hans identitet, selvforståelse samt forholdet til det at være mand og til en verden i forandring. Forestillingen spiller på dansk.

DEN GRØNLANDSKE MAND blev nomineret af CPH-Culture i kategorien ”Sær-prisen”, der gælder for særlige teaterindsatser, der gjorde en forskel i sæsonen 2017-2018. Derudover er Klaus Geisler, en af de medvirkende, nomineret til en Reumert-pris i kategorien ”Årets mandlige ensemblerolle”.

  • Spilletid: Ca. 70 min. uden pause
  • Genre: Ny dansk dramatik
  • Aldersgruppe: Fra 15 år