Driving Miles

Driving Miles

Instruktør:VIGGA BRO / Dramatiker: HENNING MANKELL / Medvirkende: ANDERS MALTA, ZIER ROMME LARSEN, RUNE FOGNIELSEN, CORNELIA NILSSON OG HANS HENRIK CLEMENSEN / Komponist: MILES DAVIS

DRIVING MILES er fortællingen om mødet mellem den jævne mand og kunsten. Et klassisk motiv og samtidig en poetisk, dybt personlig og nuanceret hyldest til kunstens og musikkens kraft. Fortællingen er baseret på mødet mellem jazzlegenden Miles Davis og chaufføren Svein Åge Johansen, der mødes under en jazzfestival i Molde Lufthavn. Miles bliver hentet af en limousine med chaufføren Svein Åge bag rattet.

“Do you know who I am?” spørger Miles Davis.

“Yes,” svarer Svein Åge.

“Do you like my music?” spørger Miles.

Kort og kontant svarer limousinechaufføren:“No”.

Miles har truffet et menneske, som hverken lyver, lefler eller smigrer. Næste gang Miles kommer til Norge kræver han, at Svein Åge som sin chauffør, og som kilometertælleren kører derudaf, udvikles et livslangt venskab.

I forbindelse med forestillingen er der mulighed for at tilkøbe en madbillet til forestillingen, som gælder for en lækker 2-retters menu fra Haderslev Hus, der bliver serveret to timer før forestillingen begynder.

NB. Spillested: Haderslevhus, Slotsgade 33

Gæstespil fra Park Teatret

  • Spilletid: Ca. 80 min. uden pause
  • Genre: Musikdramatik
  • Aldersgruppe: Fra 18 år