En mand der hedder Ove

En mand der hedder Ove

Forfatter: Andreas Backman • Dramatiker: Brian Wind-Hansen • Instruktion: Rasmus Ask • Scenograf: Daniel Bevensee • Medvirkende: Ole Sørensen, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Gry Guldager og Lars Rødbroe

 

Ove er 59 år gammel, han kører Saab, han stoler ikke på internettet, som han staver med stort I og udtaler med tryk på NET. Han har udnævnt sig selv til sit kvarters opsynsmand, og så synes han ærlig talt, at mænd "efterhånden ikke er andet end uduelige bleskiftere og barnevognsskubbere, der hverken kan ordne radiatorer eller bakke med trailere!"

Når vi møder Ove, har han ikke kun mistet sin hustru, men også sit arbejde, og han føler ikke længere, han har nogen funktion i denne verden. Derfor beslutter Ove sig for at bore en krog op i loftet, man da bakker en Toyota ind i hans postkasse. Det er de nye naboer Parvaneh og Patrick, og her begynder en ny rejse for Ove, der pludselig får meget svært ved at finde fred.

"En mand der hedder Ove" er en humørperle med stort hjerte, en forestillinger der både kan vække latter og trække tårer frem.