Foredrag med Gitte Kath
Foredrag med Gitte Kath
Spiller 22. august 2019

Foredrag med Gitte Kath

Teatret Møllens Højskole

Grundet uforudsete årsager er vi desværre blevet nødsaget til at flytte vores planlagte højskolearrangement med Gitte Kath den 22. august klokken 18.30.

Arrangementet bliver i stedet flyttet til en anden dato, som vi vender tilbage med hurtigst muligt. Hvis datoen her ikke passer, vil der selvfølgelig være mulighed for at få pengene retur.

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen
Teatret Møllen

Den første af Teatret Møllens højskoleaftener bliver skudt i gang af en velkendt skikkelse. Gitte Kath havde sin daglige gang på teatret som scenograf, instruktør og manuskriptforfatter fra 1974 til 2015. Hun kigger stadigvæk jævnligt forbi i kraft af, at hun fortsat arbejder som Møllens plakatkunstner og står – som altid – for at designe plakaterne til teatrets nye forestillinger. I sæson 2019/20 er Gitte Kath dog igen tilbage i instruktørstolen til forestillingen Svejk i anden verdenskrig.

Foredraget kommer til at være centreret omkring Gittes virke som plakatkunstner, der også har bragt hende til udlandet, hvor hun har engageret sig i den internationale plakatkunst - både som jurymedlem og som udøvende kunstner.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Varighed: Ca. 150 min. inkl. pause
  • Aldersgruppe: Fra 8 år
  • Genre: Foredrag

Forestillingen spiller

  • Tor 22. august 2019 kl. 18:30 : Aflyst