Foredrag med Gitte Kath
Foredrag med Gitte Kath
Spiller 7. maj 2020

Foredrag med Gitte Kath

Teatret Møllens Højskole

Det er nu lykkes os at finde en erstatningsdato for vores højskolearrangement med Gitte Kath, der originalt var planlagt til torsdag den 22. august. Arrangementet er nu flyttet til torsdag den 7. maj 2020 fra 18.30 til 21.00.

Hvis du er forhindret på ovenstående dato, får du dine penge retur ved at skrive til os på post@teatretmoellen.dk. Du kan også få byttet dine billetter til et gavekort, som kan bruges til alle teatrets forestillinger de næste tre år.

Med venlig hilsen
Teatret Møllen

Den første af Teatret Møllens højskoleaftener bliver skudt i gang af en velkendt skikkelse. Gitte Kath havde sin daglige gang på teatret som scenograf, instruktør og manuskriptforfatter fra 1974 til 2015. Hun kigger stadigvæk jævnligt forbi i kraft af, at hun fortsat arbejder som Møllens plakatkunstner og står – som altid – for at designe plakaterne til teatrets nye forestillinger. I sæson 2019/20 er Gitte Kath dog igen tilbage i instruktørstolen til forestillingen Svejk i anden verdenskrig.

Foredraget kommer til at være centreret omkring Gittes virke som plakatkunstner, der også har bragt hende til udlandet, hvor hun har engageret sig i den internationale plakatkunst - både som jurymedlem og som udøvende kunstner.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Varighed: Ca. 150 min. inkl. pause
  • Aldersgruppe: Fra 8 år
  • Genre: Foredrag

Forestillingen spiller