Foredrag med Jacob Holdt
Foredrag med Jacob Holdt
Spiller 5. december 2019

Foredrag med Jacob Holdt

På grund af uforudsete årsager er vi desværre blevet nødsaget til at flytte vores arrangement med Jacob Holdt, der originalt var planlagt til torsdag den 10. oktober. Foredraget bliver i stedet flyttet til torsdag den 5. december fra 18.00 til 21.00.

Havde du billetter til arrangementet, og er du forhindret på ovenstående dato, kan du få dine penge retur ved at skrive til os på post@teatretmoellen.dk. Du kan også få byttet dine billetter til et gavekort, som kan bruges til alle teatrets forestillinger de næste tre år. Vi sender nye billetter afsted senest i løbet af november.

Vi beklager ulejligheden

Med venlig hilsen
Teatret Møllen

I 5 år vagabonderede Jacob Holdt i USA uden penge og levede sig dermed ind i både de fattigste ghettoer og de rigeste miljøer. Med et lommekamera skabte Jacob Holdt på baggrund af sine stærkt personlige oplevelser diasshowet “Amerikanske billeder” – som siden er blevet kendt i landets foredragssale.

Foredraget her handler om Jacob Holdts eget liv i årene efter, at Amerikanske Billeder blev en verdenssucces, og sine forsøg på også at gøre det til en succes for dem, dette handlede om: de fattige, marginaliserede og undertrykte.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Varighed: Ca. 180 min. inkl. pause
  • Aldersgruppe: Fra 15 år