Fremtidens egnsteater

Fremtidens egnsteater

I knap et halvt århundrede har Teatret Møllen været egnsteater for Haderslev og Sønderjylland. Det er vi meget stolte af, og i løbet af sæson 2019/2020 har Teatret Møllen spurgt sønderjyderne, hvad det særlige er ved vores egn. Det har vi gjort for at udfordre og udvikle den måde, vi er egnsteater på og for at belyse, hvordan vi forankrer Sønderjylland mere i kunsten og kunsten mere i Sønderjylland.

På denne højskoleaften vil dramaturg Gitte Villadsen fortælle os om hele projektet, og i sit lille talkshow-studie får hun selskab af vores egen teaterchef, Nikolaj Mineka, samt teaterdirektør for Nørrebro Teater i København, den sønderjyskfødte Mette Wolf.

Vær med til en spændende aften og byd ind med dine egne ideer og spørgsmål, når to stærke teaterchefer diskuterer, hvor fremtidens egnsteater bevæger sig hen, og hvordan søren man omsætter geografisk kultur til teater.

OBS. Skulle du eller dine ledsagere have allergener, og er der noget, I ikke kan tåle at spise, bedes I venligst give os besked herom, når I bestiller jeres billetter.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Aldersgruppe: Fra 15 år
  • Varighed: Omkring 2 timer og 30 minutter