Generalforsamlingen
Generalforsamlingen

Generalforsamlingen

Instruktør: RASMUS ASK / Dramatiker:MORTEN DAHL LÜTZHØFT / Medvirkende: SOFIE ANCHER VEA, DORTHE HANSEN CARLSEN, MIKAEL HELMUTH, MORTEN KLODE OG MORTEN MOSGAARD / Scenograf: IDA MUNK ØRSTRØM / Dramaturg: GITTE VILLADSEN / Lysdesigner: SØREN LYDERSEN

Publikumsinvolverende forestilling, hvor demokratiet afgør historiens udfald.

Teatret Møllen er hele kommunens teater. I denne sæson tager vi GENERALFORSAMLINGEN med under armen og spiller rundt i kommunen i tre lokale forsamlingshuse, og vi håber, at publikum vil tage med os rundt, se forestillingen og besøge nogle af de idylliske landsbysamfund, der er i vores egn.

GENERALFORSAMLINGEN er en morsom, intens og rørende forestilling om dét at stå op for sit lokalsamfund, for andre og for sig selv. Instruktøren bag er Rasmus Ask, der efterhånden er et velholdt navn
blandt Møllens tilskuere, og som tidligere har stået bag en række af teatrets egne forestillinger, heriblandt Haabet og Mod til at dræbe. Det er ny dansk dramatik inspireret af virkelige fortællinger fra foreningslivet i det 21. århundredes Danmark.

Forestillingen præsenteres i samarbejde med Haderslev Teaterforening.

Gæstespil fra Teater Jævn

  • Genre: Crossover
  • Aldersgruppe : Fra 18 år
  • Varighed: 90 min. inkl. pause
  • Spillested: Tørning Mølle (Tørningvej 6, 6500 Vojens), Bevtoft Forsamlingshus (Neder Jerstalvej 2, 6541 Bevtoft) og Jegerup Forsamlingshus (Bygaden 21, 6500 Vojens)