John Lennon er død
John Lennon er død

John Lennon er død

Instruktør: EMIL HANSEN / Dramatiker: SOPHIE ZINCKERNAGEL / Medvirkende: GERARD CAREY BIDSTRUP, CHARLOTTE MUNKSGAARD OG PETER ZANDERSEN / Scenograf: REBEKKA BENTZEN / Lyddesigner: RUNE ABEL / Lysdesigner: SONJA LEA

Kære publikum,

Grundet tekniske årsager er vi desværre nødsaget til at aflyse vores forestillinger med 'John Lennon er død' den 5. og 6. november 2019.

Hvis I havde billetter til forestillingen, kan I selvfølgelig bytte dem til en anden forestilling, eller I kan få beløbet refunderet. Hvis I vil have pengene refunderet, vil vi bede jer om at vende tilbage til os med jeres bankoplysninger. Alternativt kan vi sende jer et gavekort tilsvarende beløbet, som er gældende i tre år.

Vi beklager ulejligheden

Med venlig hilsen
Teatret Møllen

JOHN LENNON ER DØD er en skæv komedie om livet i en stripklubversion af skærsilden. Her har John Lennon siddet siden den 8. december 1980 på sin faste barstol og tyllet whiskyshots. Det har gjort ham en lille smule bitter, for at sige det mildt. Derfor er han heller ikke just snakkesalig, da 19-årige Fanny Viola Rose-Mynte Maria Christoffersen Kristensen Hansen pludselig træder ind ad døren.

Kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er John blevet for kynisk efter de mange år i limbo? Og er han overhovedet til blondiner?

Sophie Zinckernagels manuskript til forestillingen vandt i 2018 førsteprisen til Dansk Teaters landsdækkende dramatiker-konkurrence for debutanter. En forestilling, der med masser af humor og en god portion ironi formår at trække spor til verden i dag, men som samtidig giver en håb for fremtiden.

Gæstespil fra Teater V

  • Spilletid: Ca. 70 min. uden pause
  • Genre: Ny dansk dramatik
  • Aldersgruppe: Fra 15 år