Kulturdebat på Møllen
Kulturdebat på Møllen

Kulturdebat på Møllen

Ordstyrer: Lasse Marker • Paneldeltagere: Jesper Petersen (S), Henrik Dahl (LA), Hans Christian Schmidt (V), Lene Baggesø (DF), Niels Sjøberg (RV) og Nanna Bonde (SF)

En aften med kulturen i højsædet.

Kunst og kultur ligger nederst på listen over valgtemaer i den igangværende valgkamp – som det også har været tilfældet de sidste mange valg. Derfor vil Teatret Møllen i forbindelse med folketingsvalget den 1. november gerne slå et lille slag for kunsten og give plads til, at kulturen for en aften er øverst på dagsordenen.

Det har faciliteret sig i denne kulturdebat, der bliver afholdt i salen på Teatret Møllen. De medvirkende i debatten er lokale folketingskandidater: Jesper Petersen fra Socialdemokratiet, Henrik Dahl fra Liberal Alliance, Hans Christian Schmidt fra Venstre, Peter Kofod fra Dansk Folkeparti og Nanna Bonde fra SF. Ordstyreren bliver Lasse Marker, der er tidligere tv-vært på DR2 og ekstern lektor i Art Management ved Københavns Universitet.

Billetterne til debatten koster ingenting, men det er først til mølle, da der er et begrænset antal pladser. Inden selve debatten vil caféen på teatret være åben.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Pris: Gratis
  • Varighed: 2 timer