Og her lugter brunt og brændt
Og her lugter brunt og brændt

Og her lugter brunt og brændt

Instruktør: SOPHIE LAURING / Dramatiker: JENS KORSE / Medvirkende: FRANK THIEL, MAJA JUHLIN, MATHIAS BØGELUND OG MARIE NØRGAARD / Scenograf: INGVILD GRANDE OG LEA BURROWS / Lyddesign: ANNA LIDELL / Lysdesign: MORTEN DORVIN

Juleaften SKAL lykkes. Det skal den bare. Der er simpelthen ikke plads til fejltagelser eller improvisationer. Det skal være som planlagt, det skal være fejlfrit,og det skal være hyggeligt! Sådan er det.Og det ved alle. Så når juleaften alligevel går galt, er der kun én ting at bruge julenatten på, mens højtidens budskab om barmhjertighed fordøjes: Forklaringer skal findes, og den skyldige udpeges.

Og det er præcist, hvad der sker i OG HER LUGTER BRUNT OG BRÆNDT. En families krampagtige forsøg på at bevare juletraditionerne er endt i totalt kaos, så nu skal resten af julenatten bruges på at reflektere over, hvad der egentligt gik galt. Gennemgangen af aftenens begivenheder og jagten på en hyggelig og traditionsrig jul er en tåkrummende fryd at overvære, og forestillingen er stærkt lattervækkende med sin genkendelige pinagtighed. Nogle gange skal en juleaften bare virkelig være dårlig, for at den kan blive god igen.

Gæstespil fra Mungo Park Kolding

  • Spilletid: Ca. 135 min. inkl. pause
  • Genre: Julekomedie
  • Aldersgruppe: Fra 15 år