Panic Day
Panic Day

Panic Day

Koreograf: STEPHANIE THOMASEN / Scenograf: JONAS FLY / Dramaturg: BETINA REX / Komponist: SIGNE LYKKE / Lysdesigner: PETER BODHOLDT LØKKE / Kostumier: CHRISTEL TUE / Dansere: STEPHANIE THOMASEN, MARK PHILIP OG UPPERCUT DANSETEATER ENSEMBLE

PANIC DAY er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn og en endnu bedre mor, bestå din eksamen, blive månedens medarbejder, byens bedste elsker og verdens lykkeligste nyskilte – er du klar?
Et horn blæser til start på den vigtigste, den travleste og den værste dag i livet. Seks danseres kapløb om at nå først til den totale nedsmeltning er begyndt. Tiden er på speed, ambitionerne sidder oppe under stjernerne, men det uforudsigelige står i vejen for det planlagte, perfekte liv.
Med nutidens panik som hovedtema, arbejder Stephanie Thomasen frit med sin unikke sans for det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed: Monumentale angstanfald og ukontrollerbar aggression opstår, men også skrøbelige pusterum og eftertanke. For er der egentlig grund til at gå i panik?

Gæstespil fra Uppercut Danseteater

  • Genre: Dans
  • Aldersgruppe: Fra 12 år
  • Varighed: Ca. 55 min. uden pause