Pigen med bomberne

Pigen med bomberne

Instruktør og dramatiker: TUE BIERING / Medvirkende: BETINA GROVE, MARIANNE SØNDERGAARD OG STINE PRÆTORIUS / Scenograf: SIMONE BARTHOLIN / Lysdesigner: JANUS JENSEN / Lysdesigner: KARL SØRENSEN

Tankevækkende teater om, hvad der kan sker, når unge bliver udsat for radikalisering og ekstremisme.

Forestillingen er den prisvindende instruktør Tue Bierings nyeste forestilling efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS. I PIGEN MED BOMBERNE forsøger Tue Biering dog hverken at underholde, at afsløre eller at fælde dom. I stedet fokuserer forestillingen på alle dem, der i tiden efter afsløringen havde forskellige meninger om, hvorfor en 15-årig etnisk dansk pige fra en hyggelig sjællandsk by med kun 771 indbyggere pludselig planlagde bombeterror.

__________________________________________________________________________

Teatret Møllen søger piger til gæstespil af Mungo Park og Teatret st. tv

Til ”Pigen med bomberne” den 16. og 17. november søger Teatret Møllen lokale piger mellem 14 og 16 år til at medvirke i forestillingen. Skuespillererfaring er ikke nødvendigt, men man skal have lyst til at stå på scenen, turde være sig selv og gøre, hvad man løbende bliver instrueret til via sms’er gennem forestillingen. Det kunne for eksempel handle om at læse en besked højt, gå et bestemt sted hen eller spille et spil på sin telefon.

Vi lover en spændende oplevelse og sjovt forløb, hvor man får mulighed for at prøve at være en del af en professionel teaterproduktion og stå på scenen foran et publikum sammen med tre professionelle skuespillere. Opgaven er frivillig og ulønnet.

For at være med bedes du sende en mail afsted til sarah@teatretmoellen.dk eller sende en besked til tlf. 50 94 93 76 med dit navn, alder og et vellignende billede af dig selv. Du skal kunne deltage til en informationsaften med casting onsdag den 4. november og igen på forestillingsdagene mandag den 16. november fra klokken 15.30 til 22.00 og tirsdag den 17. november fra 14.00 til 22.00.

Gæstespil fra Teatret st. tv og Mungo Park

  • Genre: Drama
  • Aldersgruppe: Fra 18 år
  • Spillested: Teatret Møllen
  • Varighed: 80 min. uden pause