Pigen med bomberne
Pigen med bomberne
Spiller 16. - 17. november 2020

Pigen med bomberne

Instruktør og dramatiker: TUE BIERING / Medvirkende: BETINA GROVE, MARIANNE SØNDERGAARD OG STINE PRÆTORIUS / Scenograf: SIMONE BARTHOLIN / Lysdesigner: JANUS JENSEN / Lysdesigner: KARL SØRENSEN

Tankevækkende teater om, hvad der kan sker, når unge bliver udsat for radikalisering og ekstremisme.

Forestillingen er den prisvindende instruktør Tue Bierings nyeste forestilling efter Dark Noon og de Reumert-vindende succeser ROCKY! og IMOD ALLE ODDS. I PIGEN MED BOMBERNE forsøger Tue Biering dog hverken at underholde, at afsløre eller at fælde dom. I stedet fokuserer forestillingen på alle dem, der i tiden efter afsløringen havde forskellige meninger om, hvorfor en 15-årig etnisk dansk pige fra en hyggelig sjællandsk by med kun 771 indbyggere pludselig planlagde bombeterror.

__________________________________________________________________________

Teatret Møllen søger piger til gæstespil af Mungo Park og Teatret st. tv

Vi søger 15 piger i alderen 14 - 16 år til forestillingen PIGEN MED BOMBERNE den 16. og 17. november. Du behøver ikke have skuespillerfaring, men skal have lyst til at stå på scenen. Du skal allerhelst turde være sig selv og gøre hvad du bliver instrueret til. Du får mulighed for at prøve at være en del af en professionel teaterproduktion og stå på scenen foran et publikum.

Du skal kunne deltage i forestillingerne den 16. november fra kl. 15.30 – 22.00 og 17. november fra 11.30 - 22.00. Du vil modtage instruktioner på dagen, hvor du blandt andet skal til prøve sammen med en koordinator og teatrets tekniske personale fra kl. 15.30. Du vil samtidig kunne høre mere om forestillingens koncept, som i korte træk går ud på, at du under forestillingen modtager en række sms'er med instruktioner, om hvad du skal gøre.

Sms-beskederne kan eksempelvis handle om, at du skal læse en besked højt, gå til bagscenen og sætte dig, kigge på den, der taler eller spille dit yndlingsspil på din telefon og så videre. Om aftenen går det så løs, og du kommer på scenen sammen med tre professionelle skuespillere.

Det skal nævnes at opgaven er frivillig og derfor ulønnet. Men vi lover en unik oplevelse og et rigtigt spændende og sjovt forløb. Hvis du vil være med, skal du deltage i en casting til efteråret. Mere info kommer her på siden. Du kan også sende en mail til sarah@teatretmoellen.dk, og så vil du modtage informationen på mail, når det offentliggøres.

Gæstespil fra Teatret st. tv og Mungo Park

  • Genre: Drama
  • Aldersgruppe: Fra 18 år
  • Spillested: Teatret Møllen
  • Varighed: 80 min. uden pause