Sæsonafsløring 2020/21

Sæsonafsløring 2020/21

Sæson 2020 - 2021

Nu er vi langt om længe klar til at præsentere den kommende sæson 2020/21, og vi glæder os rigtig meget til at vise jer, hvad I kan opleve på teatret på den anden side af sommerferien. Selve sæsonafsløringen bliver dog desværre ikke, som den plejer, men vi håber og tror på, at vi igen kan byde på det sædvanlige sønderjyske kagebord igen til næste år.

Kagebord eller ej gør dog ikke vores glæde over endelig at kunne åbne igen mindre, og og vi ser frem til igen at byde jer velkommen på teatret den 1. juli, hvor I kan hente et fysisk eksemplar af vores nye program. På grund af COVID-19-forholdsregler er vi dog nødt til at bede jer melde jeres ankomst i forvejen.

Praktisk vil det foregå således, at I booker jer ind på en tid mellem kl. 11.00 og 16.00, hvor I kan komme hen på teatret. Her står vi klar med kaffe og håndsprit, og I kan få en snak med skuespillerne og resten af huset om vores kommende arrangementer.

I kan booke jer ind på de forskellige tider via linket her.

Vi glæder os rigtig meget til, at der igen er gæster i huset. Det koster ingenting at deltage – vi håber, I har lyst til at kigge forbi!