Sæsonafsløring 2020/21

Sæsonafsløring 2020/21

Sæson 2020 - 2021

Nu er vi langt om længe klar til at præsentere vores kommende sæson 2020/21, og vi glæder os rigtig meget til at vise jer, hvad I kan opleve på teatret i den kommende sæson. Selve sæsonafsløringen bliver dog desværre ikke, som den plejer, men vi håber og tror på, at vi igen kan byde på det sædvanlige sønderjyske kagebord igen til næste år.

Kagebord eller ej gør dog ikke vores glæde over endelig at kunne åbne igen mindre, og og vi ser frem til igen at byde jer velkommen på teatret den 1. juli, hvor I kan hente et fysisk eksemplar af vores nye program. På grund af COVID-19-forholdsregler er vi dog nødt til at bede jer melde jeres ankomst i forvejen. Praktisk vil det foregå således, at I booker jer ind på en tid mellem kl. 11.00 og 16.00, hvor I kan komme hen på teatret. Her står vi klar med kaffe og håndsprit, og I kan få en snak med skuespillerne og resten af huset om vores kommende arrangementer.

Vores billetter vil efterfølgende blive sat i salg fra den 2. juli. og kan købes online. I kan også ringe ind og bestille dem, eller I kan komme hen til teatret – så hjælper vi jer gerne med jeres køb. I den forbindelse skal I dog være opmærksomme på, at billetkontoret for den kommende sæson er flyttet til teatrets cafe.

Åbningstiden for billetkontoret vil være tilbage på normal tid den 2. og 3. juli – fra 12.00 til 15.00. Ugen efter har vi åbent den 6. til 8. juli fra klokken 11.00 til 13.00. Herefter går teatret på sommerpause, indtil vi er tilbage i august. I mellemtiden kan I selvfølgelig stadigvæk købe billetter til alle vores forestillinger online via vores hjemmeside.

Vi glæder os rigtig meget til, at der igen er gæster i huset. Det koster ingenting at deltage – vi håber, I har lyst til at kigge forbi!