Same procedure as last year

Same procedure as last year

Instruktør: Rasmus Ask • Dramatiker: Brian Wind-Hansen • Medvirkende: Ole Sørensen, Connie Tronbjerg, Klaus Andersen og Thomas C. Rønne

Lokalforankret satire baseret på verdenskendt tv-klassiker.

Den efterhånden grånende lady, Miss Sophie, fylder 90. Det skal fejres på ægte engelsk overklassemanér og derfor har hun inviteret sine fire nærmeste venner til middag, Sir Toby, Admiral von Schneider, Mr. Pommeroy og Mr. Winterbottom. Der er imidlertid et enkelt problem: de fire venner er døde og frøkenens butler, James, er derfor nødt til at overtage herrernes roller ved middagsbordet.

De fleste kender den folkekære sketch DINNER FOR ONE af den britiske forfatter Lauri Wylie. Nytårsaften står vi samlet om tv’et og griner med på James’ mange kvaler. Men nu kan du opleve den i en live-udgave, når Teatret Møllen mellem jul og nytår inviterer på en ægte nytårsklassiker.

Teatrets udgave er en parodi med et ekstra lag – her følger publikum nemlig skuespillernes ihærdige forsøg på at opføre den originale sketch, men alt går galt. Ikke mindst fordi de interne intriger mellem skuespillerne ikke kan skjules.

Teatret Møllens egenproduktion
  • Spilletid: 45 min. uden pause
  • Alder: Fra 12 år
  • Spillested: Teatret Møllen