Selvtægt
Selvtægt
Spiller 3. - 4. december 2019

Selvtægt

Instruktør: ANNA ANDREA MALZER / Medinstruktør: KASPER DALSGAARD / Dramatiker: ALEKSA OKANOVIC / Medvirkende: MOHAMED ALI OSMAN, EMIL PRENTER, AMIRA JASMINA JENSEN, BETINA GROVE OG MARIANNE SØNDERGAARD / Lyddesigner: CHRISTIAN BERNTSEN / Lysdesigner: MIA JANDJE WILLETT

Säpoagenten Mo er rejst til Småland og drømmer om at blive den første betjent, der opklarer en af de mange asylbrande, der hærger landet. Men ingen har hørt eller set noget. Det eneste vidne er en hund. Samtidig møder en nynazist og en muslimsk pige med tørklæde hinanden på byens internetcafe og opdager, at de spiller på samme hold i Counter-Strike.Og hvad gør man så?

En alkoholiseret, arbejdsløs kvinde maler billeder af asylbranden som led i et terapiforløb, men en dag bliver hun kontaktet af en gallerist fra Berlin, som mener, det er kunst. For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug.Men hvordan skal Marit, byens kommunalpolitiske blæksprutte, socialrådgiver og kognitive terapeut holde styr på det hele?

SELVTÆGT er en sort komedie, der låner fra film, tv-serier og Tarantino. En fortælling om at tage loven i egen hånd, og hvor alle scenarier og konflikter er inspireret af virkeligheden.

  • Spilletid: Ca. 85 min. uden pause
  • Aldersgruppe: Fra 15 år
  • Genre: Ny dansk dramatik