Tatovering

Tatovering

Instruktør og dramatiker: ANNA MALZER / Medvirkende: NANA MORKS OG SARA FANTE TRAORE / Scenograf: SIMONE BARTHOLIN / Lysdesigner:MIKKEL GIVSKOV / Lysdesigner: EMIL BØLL

 

Hårdtslående og vedkommende socialrealisme.

Et slående og stærkt portræt af en kvinde i 20’erne, der i forsøget på at tage afsked med den far, hun aldrig lærte at kende, trevler sin rå fortid op. Stykket er skrevet og instrueret af Anna Malzer, Mungo Parks teaterdirektør, der i 2019 vandt en talentpris til Årets Reumert for hendes dramatikerdebut “16:29”.

I forestillingen medvirker Nana Morks og Sara Fante Traore, der begge leverer en kraftfuld præstation, når de lader sorgen, vreden og begejstringen få plads i deres portrætter af kvinden uden rettesnor og med sorgen uden på tøjet.

Den er hårdtslående og gør intet for at indynde sig, men insisterer på at give sit publikum et indblik i unge kvinders følelsesliv med en opvækst uden en fars kærlighed eller tilstedeværelse og alle de følger, det kan medføre.

Inden forestillingen den 19. januar er det et højskolearrangement i foyeren, hvor Anna Malzer og Nikolaj Mineka mødes til en samtale om kunstneriske visioner og det at være teaterchef for et lokalt teater (kræver særskilt billet).

OBS! Der anvendes stroboskoplys og kraftig røg i forestillingen. Røgen er vandbaseret og ufarlig.

 

Gæste spil fra Mungo Park

 

  • Genre: Drama
  • Aldersgruppe: Fra 15 år
  • Spillested: Teatret Møllen
  • Varighed: 60 min. uden pause