Under huden
Spillede 26. november 2020

Under huden

Instruktør: MARIA KJÆRGAARD-SUNESEN / Medvirkende: CONNIE TRONBJERG, ANNE GRY HENNINGSEN OG CASPER SLOTH / Manuskript: JULIE PETRINE GLARGAARD / Scenografi: MONA MØLLER SCHMIDT

En ungdomsforestilling om døden, sorgen og savnet.

UNDER HUDEN er en rå og hudløs forestilling skabt af teatergruppen Mærkværk i samarbejde med Teatret Møllen. I forestillingen følger vi tre venner, der får døden, sorgen og savnet tæt ind på livet, da en pige mister sin mor. Her kommer vi helt tæt på de unge og de voksne omkring dem og bliver klogere på, hvordan vi kan handle over for en elev, et familiemedlem eller en ven i sorg.

UNDER HUDEN er en forestilling, der vil have os til at være sammen og række ud, når nogen dør. I forestillingen medvirker Teatret Møllens egen Connie Tronbjerg, der sammen med skuespillerne Casper Sloth og Anne Gry Henningsen bryder tabuet og trodser berøringsangsten over for døden. Det er en kraftfuld forestilling, der rammer lige ned i de unges liv og udfordringer.

Skuespillerne Connie Tronbjerg og Anne Gry Henningsen byder velkommen og præsenterer forestillingen inden aftenens fællesspisning. UNDER HUDEN begynder klokken 20.00. Efter forestillingen vil der være en aftertalk med deltagelse af biskop Marianne Christiansen.

OBS. Skulle du eller dine ledsagere have allergener, og er der noget, I ikke kan tåle at spise, bedes I venligst give os besked herom, når I bestiller jeres billetter.

Teatergruppen Mærkværk i samarbejde med Teatret Møllen

  • Aldersgruppe: Fra 13 år
  • Varighed: Omkring 3 timer og 30 minutter (forestillingen varer 60 minutter)
  • Lokation: HaderslevHus (Slotsgade 33, 6100 Haderslev)

Forestillingen spillede

  • Thu 26. november 2020 kl. 18:30 : Aflyst - HaderslevHus, (Slotsgade 33, 6100 Haderslev)

Pressen skrev