Gensyn med Palle på Møllen

Mellem jul og nytår vender en gammel kending tilbage på Teatret Møllen, hvor forestillingen “Palle stadig alene i verden” igen spiller på teatret. Det er en vaskeægte Mølle-forestilling med et manuskript af dramaturg Brian Wind-Hansen, instrueret af Ole Sørensen og i hovedrollen medvirker Klaus Andersen, der sammen med publikum vil sige farvel og tak til 2020.

Klaus Andersen, der ellers har været “udlånt” til Nørregaards Teater i Odense, vender for en stund tilbage til Teatret Møllen, hvor “Palle stadig alene i verden” bliver vækket til live igen dagene op til nytår.

Forestillingen er baseret på drengen i den verdenskendte, danske børnebog “Palle alene i verden”. Palle er dog ikke en dreng længere. Han er nu en gammel og træt herre, der bor på et plejehjem. Og nu pludselig en morgen vågner han op for at indse, at han endnu engang er helt alene i verden.

“Palle stadig alene i verden” spiller på Teatret Møllen den 29., 30. og 31. december. Til forestillingen nytårsaftensdag byder vi samtidig publikum på et glas bobler, så vi i fællesskab kan skåle på det nye år. Der er i øjeblikket udsolgt til forestillingerne, men på grund af corona opfordrer vi i øjeblikket interesserede kunder til altid at skrive sig op på venteliste.

'Det ensomme hjerte' runder af på Møllen i Haderslev

“Det ensomme hjerte” havde premiere den 31. oktober og har siden været på turné rundt omkring i det danske land med et pitstop undervejs på Møllen i Haderslev. Nu er turnéen slut, og forestillingen kommer igen til Haderslev, hvor den spiller på Teatret Møllen fra den 7. til og med den 12. december.

Undervejs er det blevet til en god håndfuld anmeldelser og anbefalinger, der heldigvis allesammen har været i den pæne ende af skalaen. Undervejs på turnéen har flere nulevende personer fra Hans Horns familie også haft lejlighed til at se forestillingen til stor begejstring for både familiemedlemmerne og ikke mindst de medvirkende i forestillingen.

På grund af den store interesse, der har været for forestillingen, har Teatret Møllen sat en ekstra forestilling i salg til den 12. december. I skrivende stund er der stadig pladser til forestillingen, så hvis du endnu ikke har fået set ”Det ensomme hjerte”, så er det ved at være sidste chance. Du kan læse mere om forestillingen og købe billetter her.

Tak til de medvirkende i 'Pigen med bomberne'

Der var godt fyldt i omklædningen da Teatret Møllen den 16. og 17. november havde besøg af Mungo Park og Teatret st. tv, der gæstede teatret med deres forestilling “Pigen med bomberne”. Som en del af forestillingen medvirkede en gruppe lokale piger, som Teatret Møllen inden forestillingen havde eftersøgt og castet til lejligheden.

Alt i alt medvirkede 15 frivillige piger mellem 14 og 16 år (og en enkelt på 18), som alle sammen kom fra Haderslev og omegn. De fleste af pigerne gik i 8. og 9. klasse, mens et par stykker var i gang med 1.G på gymnasiet. Efter skole var de alle sammen med til en informationsaften på Møllen den 4. november og var ellers efterfølgende – i to forskellige grupper – med på forestillingsdagene midt i november.

Her på Teatret Møllen håber vi på, at alle de medvirkende har haft en god oplevelse og måske fået fornyet interesse for teaterkunst. En stor tak skal der i hvert fald lyde til de frivillige, fordi de havde lyst til at medvirke i forestillingen!