Praktisk info

Sluk mobilen

Sluk mobiltelefoner, smartphones og tablets under forestillingen. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at fotografere under forestillingerne.

Spilletidspunkt

Vær opmærksom på at forestillingen starter præcis, så kom i god tid – teatret har en hyggelig foyer, der åbner en time før forestillingen starter. I baren kan man købe vin, øl, vand, kaffe og te.

Nummererede pladser

Der er nummererede pladser til de fleste forestillinger og arrangementer på Teatret Møllen. Det gælder dog ikke for teatrets børneforestillinger, hvor børnene har mulighed for at komme helt tæt på.

Aldersgrænser

Af hensyn til børnene, det øvrige publikum og skuespillerne skal de nedre aldersgrænser overholdes.

Børneforestillinger i weekenderne

I foyeren er der gratis saftevand og frugt til børnene og kaffe/te til de voksne efter forestillingen.

Arrangementer og events

I forbindelse med nogle af vores forestillinger og gæsteforestillinger tilbyder vi ekstraarrangementer i forbindelse med forestillinger. Det kunne være en ”aftertalk” med skuespillerne, eller et særligt arrangement om et specifikt emne med en workshop eller en foredragsholder. Følg med på vores Facebook-side og på vores hjemmeside, for at finde ud af, hvornår vi har ekstraarrangementer på Teatret Møllen.

Åbningstider

OBS. På grund af coronaudbruddet er Teatret Møllens billetkontor i øjeblikket lukket for kunder. Teatret kan kontaktes telefonisk mellem 12.00 og 15.00 (14.00 fredag) eller per mail.

Mandag – torsdag: 12:00 – 16:00. Fredag: 12.00 – 15.00. På forestillingsdagene er telefonen åben to timer før forestillingen starter.

Parkering

Parkering foregår på Hertug Hans Plads, som ligger 2 minutters gang fra Teatret Møllen. Her kan parkeres helt gratis.

Offentlig transport

Hvis du skal til Teatret Møllen/Haderslev med offentlig transport kan du tage toget til Vojens eller Kolding og køre videre med bus til Haderslev busstation, som ligger 10 minutters gang fra Teatret Møllen.

Gang-, høre- eller synsbesværet

Teatersalen ligger på 2. sal og vi har desværre ingen elevator eller lift til at transportere gangbesværede eller kørestole op og ned. Men vi tilbyder altid vores gangbesværede gæster at de kan komme op i salen, inden den åbner for resten af gæsterne, så man i ro og mag kan bevæge sig op i salen.

Hvis du er syns- eller hørebesværet har vi specielle pladser, hvor du kan få det mest optimale ud af din teateroplevelse. Disse pladser skal reserveres i god tid, da de er hurtigt udsolgte.

Klaustrofobi

Lider du af klaustrofobi er det en god idé at bestille pladser tæt ved udgangen. Det kan vi sagtens hjælpe dig med, du skal blot ringe på tlf. 74 52 66 79, så finder vi de rigtige pladser til dig.