Praktisk info

Åbningstider i billetservice

Teatrets billettelefon er åben: Mandag – fredag klokken 11.00-13.00.

I samme tidsrum er der mulighed for personlig betjening på Teatret Møllen. Her er billetkontoret flyttet ned i teatrets café, hvor man kommer ind ude fra pladsen foran Møllen. På forestillingsdage er telefonen åben to timer før forestillingen starter.

Telefonnummeret til billetkontoret er: +45 74 52 66 79.

OBS. På grund af de gældende COVID-19-restriktioner er billetkontoret i øjeblikket lukket for fysisk fremmøde.

Parkering

Parkering foregår på Hertug Hans Plads, som ligger 2 minutters gang fra Teatret Møllen. Her kan parkeres helt gratis.

Offentlig transport

Hvis du skal til Teatret Møllen/Haderslev med offentlig transport kan du tage toget til Vojens eller Kolding og køre videre med bus til Haderslev busstation, som ligger 10 minutters gang fra Teatret Møllen.

Gang-, høre- eller synsbesværet

På grund af COVID-19 kan vi desværre ikke garantere, at der vil være
specifikke handicappladser i teatersalen, der ligger på anden sal. Er du eller en af dine ledsagere derfor gang- høre- eller synshandicappet, bedes I kontakte teatret, inden det givne arrangement begynder, så vi kan forsøge at finde en løsning.

Klaustrofobi

Lider du af klaustrofobi er det en god idé at bestille pladser tæt ved udgangen. Det kan vi sagtens hjælpe dig med, du skal blot ringe på tlf. 74 52 66 79, så finder vi de rigtige pladser til dig.

Sluk mobilen

Sluk mobiltelefoner, smartphones og tablets under forestillingen. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at fotografere under forestillingerne.

Spilletidspunkt

Vær opmærksom på,at forestillingen starter præcis. Kommer du for sent, kan du desværre ikke komme ind, da det vil forstyrre. På grund af COVID-19 vil du inden forestillingen modtage besked om, hvornår du helt præcist kan ankomme på teatret.

Nummererede pladser

På grund af COVID-19 vil det ikke være muligt at bestille en bestemt plads til et givent arrangement eller forestilling. I stedet vil du blive kontaktet før arrangementet begynder med anvisninger om, hvilken plads du har fået.

Aldersgrænser

Af hensyn til børnene, det øvrige publikum og skuespillerne skal de nedre aldersgrænser overholdes.

Børneforestillinger i weekenderne

På grund af COVID-19 bliver der i øjeblikket ikke serveret noget til vores børneforestillinger, hvor der ellers normalt er gratis saftevand og frugt til børnene og kaffe/te til de voksne efter forestillingen. Vi håber på, at det i løbet af sæsonen vil være muligt at løsne op for dette, og vi vil løbende justere vores retningslinjer med hensyntagen til myndighedernes løbende anbefalinger.

Arrangementer og events

I forbindelse med nogle af vores forestillinger og gæsteforestillinger tilbyder vi ekstraarrangementer i forbindelse med forestillinger. Det kunne være en ”aftertalk” med skuespillerne, eller et særligt arrangement om et specifikt emne med en workshop eller en foredragsholder. Følg med på vores Facebook-side og på vores hjemmeside, for at finde ud af, hvornår vi har ekstraarrangementer på Teatret Møllen.