Praktisk info

Åbningstider i billetservice

Teatrets billettelefon er åben: Mandag – fredag klokken 11.00 – 13.00.

I samme tidsrum er der muglighed for personlig betjening i teatrets midlertidige billetkontor på Gravene 28A. Teatret kan naturligvis også træffes telefonisk og via mail. På forestillingsdage er telefonen åben to timer før forestillingen starter.

Telefonnummeret til billetkontoret er: +45 74 52 66 79.

Parkering

Parkering foregår på Hertug Hans Plads, som ligger to minutters gang fra Teatret Møllen. Her kan parkeres helt gratis.

Sluk mobilen

Sluk mobiltelefoner, smartphones og tablets under forestillingen. Vær opmærksom på, at det ikke er tilladt at fotografere under forestillingerne.

Spilletidspunkt

Vær opmærksom på, at forestillingen starter præcis. Kommer du for sent, kan du desværre ikke komme ind, da det vil forstyrre. Så kom i stedet i god tid – teatret har en hyggelig foyer, der åbner en time før, forestillingen begynder. I baren kan man købe vin, øl, vand, kaffe og te.

Nummererede pladser

Der er nummererede pladser til de fleste forestillinger. Det gælder dog ikke børneforestillinger, fordi vi gerne vil give børnene mulighed for at komme tæt på scenen.

Offentlig transport

Hvis du skal til Teatret Møllen/Haderslev med offentlig transport kan du tage toget til Vojens eller Kolding og køre videre med bus til Haderslev busstation, som ligger 10 minutters gang fra Teatret Møllen.

Børneforestillinger i weekenderne

Du kan læse om aktuelle børneforestillinger på vores hjemmeside eller i vores sæsonprogram, som du kan hente på teatret eller downloade her. Programmet indeholder både egne produktioner og gæstespil – alle i høj kvalitet og med respekt for børnene. Med i billetprisen er desuden frugt og saftevand til børnene.

Aldersgrænser

Af hensyn til børnene, det øvrige publikum og skuespillerne skal de nedre aldersgrænser overholdes.

Gang-, høre- eller synsbesværet

Husk at bestille en handicapplads, hvis du er gang- høre- eller synshandicappet.  Det gør du, når du bestiller din billet, og du skal i den forbindelse være opmærksom på, at der er et begrænset antal handicappladser.

Klaustrofobi

Lider du af klaustrofobi er det en god idé at bestille pladser tæt ved udgangen. Det kan vi sagtens hjælpe dig med, du skal blot ringe på tlf. 74 52 66 79, så finder vi de rigtige pladser til dig.

Særarrangementer og events

I forbindelse med nogle af vores forestillinger og gæstespil indbyder vi til særarrangementer efter forestillingen. Det kan være såkaldte ”talks” med skuespillerne efter forestillingen, et særligt arrangement om et specifikt emne med en workshop eller en foredragsholder. Hold dig opdateret via vores nyhedsbrev, følg med på Facebook og hold øje med teatrets hjemmeside for at finde ud af, hvornår vi har ekstraarrangementer på Teatret Møllen.