Om Teatret Møllen

Teatret Møllen er egnsteater i Haderslev Kommune og Sønderjylland. Siden 1974 har vi haft til huse i den gamle slotsvandmølle i Haderslev. Vi spiller årligt omkring 50 – 100 forestillinger for børn og voksne stationært på Teatret Møllen samt på turné over hele landet.

Teatret Møllen rummer teatersal med foyer og café samt administration. Dagligdagen i huset er præget af produktioner og de mange gæstespil, der hvert år lægger vejen forbi.

Desuden er huset tit og ofte fyldt med børn. Teatret administrerer Haderslev Kommunes skoleteaterordning, der giver alle børn i kommunen mulighed for at komme i teatret én gang om året. Det er vist enestående – og det er vi stolte af.

Medlem af Dansk Teater

Teatret Møllen er medlem af Dansk Teater, og alle vores forestillinger er produceret under ordnede forhold i henhold til gældende overenskomster. Vi bakker op om brancheorganisationens mission om at sætte fokus på scenekunstens værdi og samfundsmæssige betydning for demokratiet, sammenhængskraften, dansk kulturarv, oplysning af borgerne og samtidskunsten.

Sammen med de øvrige medlemmer af Dansk Teater, der foruden Teatret Møllen blandt andet består af de 24 øvrige egnsteatre, diverse projektteatre, små storbyteatre, Den Jyske Opera og Det Kongelige Teater, arbejder vi for et rigt og alsidigt scenekunstliv.

Vi håber, at vi qua vores arbejde på Møllen kan bidrage til, at medlemmerne i branchen sikres de bedst mulige vilkår at arbejde under, så flere mennesker i sidste ende kan få glæde af scenekunstens magiske verden.