Opdatering: Efter statsministeriets pressemøde den 24. februar er de gældende COVID-19-restriktioner blevet forlænget frem til og med den 5. april. Teatret Møllen fortsat lukket indtil da, og alle arrangementer og forestillinger i den nævnte periode er aflyst.

Kære teatervenner,
 
Et rigtig godt nytår til jer alle sammen! På Teatret Møllen har vi fået en lidt blandt start på året, hvor vi kan glæde os over, at en række af teatrets forestillinger og skuespillere er blevet nomineret til en pris på anmeldersiden CPHCulture.dk.
 
Desværre fik vi ved årsskiftet også den kedelige nyhed om, at de gældende COVID-19-restriktioner er blevet forlænget indtil den 17. januar. For Teatret Møllen betyder det blandt andet, at vores forestillinger og aktiviteter frem til den 17. januar er aflyst, og de fleste af vores medarbejdere sendt hjem.
 
Vi følger selvfølgelig situationen nøje og prøver på at forberede os på et hvert tænkeligt scenarie i fremtiden.
 
Billetkontoret er i øjeblikket lukket for fysisk fremmøde, men teatret kan stadigvæk kontaktes enten per mail på post@teatretmoellen.dk eller telefonisk på 74 52 66 79 i tidsrummet fra 11.00 til 13.00.
 
Vi håber på, at vi snart kan åbne igen – pas på jer selv indtil da!
 
Kærligst
Teatret Møllen