2. juli 2020

Kære publikum,

Så fik vi endelig sat vores kommende sæson 2020/21 i salg. Vores program kan nu ses på teatret hjemmeside og bliver sendt fysik rundt til alle vores kunder. I kan også hente et program på teatret i vores åbningstid.

Her på Teatret Møllen glæder vi os helt vildt til at åbne igen. Et teater uden publikum er ikke andet end mursten, der holder os tørre, når det regner. Det kan naturligvis være godt nok, men det er slet ikke det, vi lever og ånder for.

Men, når teatret åbner op for den nye sæson, er det under meget strenge retningslinjer, der skal garantere en sikker teater oplevelse både for jer, vores publikum, og for teatrets medarbejdere, på og bag ved scenen. En af disse retningslinjer gør, at vi i første omgang ikke må sælge mere end 30 billetter per forestilling. Dette skyldes, at vi skal kunne garantere, at der er den påkrævede plads mellem publikum i salen.

Vi gør naturligvis alt, hvad vi kan for sikkerhedsmæssigt forsvarligt at få flere gæster i teatret end dette meget lave antal, som svarer til cirka 30 procent af vores normale kapacitet. Derfor vil det også være muligt at skrive sig på venteliste, hvis en forestilling er udsolgt.

I takt med at vi får overblik over publikums placering i salen, som blandt andet er afhængigt af, hvor mange gæster der for eksempel kan sidde sammen i en gruppe, vil vi så kontakte folk på ventelisten og åbne op for flere pladser.

Jeg vil dog ikke lægge skjul på, at det trods dette kan blive svært at få pladser. Jeg ved, det er bøvlet og ikke tilfredsstillende, men jeg forsikrer om, at vi gør, hvad vi kan inden for de rammer, som det ikke er op til os at bestemme.

Skulle I have spørgsmål, må I endelig kontakte os.

Jeg håber på jeres forståelse og ønsker jer en god sommer.

Kærlig hilsen
Nikolaj Mineka